Noura

Nak Nampak Slim dan Macam
Anak Dara? Betul Ke
Noura Girdle Slimming
Boleh Bantu?

Jawapannya: Ya, semua itu ada pada produk Noura Girdle Slimming. Ramai yang dah cuba dan gembira dengan hasilnya. Harga pun murah pulak tu.

  • 100% Dah Terbukti Berkesan
  • Pinggang ramping semula
  • Lemak lebihan hilang
  • Tak perlu bersenam

Sarung-sarung je pakai, Tahu-tahu tak sampai 5 saat dan dapat figure yang diidamkan. Baru lah bergaya pakai kebaya!

Atau Scroll ke bawah untuk baca lagi! 

Antara Ciri-Ciri Pada Produk Noura Girdle Slimming Yang Menarik!

Ini antara ciri-ciri yang menarik pada produk ini:

Noura Girdle Slimming Anti Bergulung
Anti Bergulung
Noura Girdle Slimming - Abdomen
Kecilkan Pinggang & Perut
Noura Girdle Slimming - Mudah Dipakai
Mudah Dipakai
Noura Girdle Slimming - Rapatkan Lemak Peha
Rapatkan Lemak Peha
Noura Girdle Slimming - Pad Pinggul
Pad Pinggul

Terdapat Pelbagai Saiz & Dua Pilihan Warna

Pelbagai pilihan saiz sesuai dengan anda bermula dari saiz M/L sehingga 4XL dan juga 2 pilihan warna yang menarik mengikut citarasa anda.

Saiz Ukuran Noura Girdle

Noura Girdle Slimming - Size

Pilihan Warna Noura Girdle

Noura Girdle Slimming - Warna

Pelbagai Kelebihan Noura Girdle

  • Anti Bergulung

    Girdle rapat dengan badan dan tidak longgar.

  • Mengecilkan Pinggang & Perut

    Mengecilkan 360° pinggang dan lemak perut. Meyerlahkan bentuk badan anda.

  • Mudah Dipakai

    Hanya sarungkan dengan mudah dan padankan dengan apa jua pakaian.

  • Merapatkan Lemak di Peha

    Merapatkan lemak yang berlebihan di peha anda, sama ada skirt atau seluar.

  • Pad Pinggul

    Pad pinggul tiga dimensi menghalang pinggul daripada kendur.

Noura Girdle Slimming - Kelebihan

Noura Girdle Slimming Sangat Mudah Dipakai 😘

Testimoni & Feedback dari Pelanggan

Alhamdulillah, feedback dari pelanggan sungguh positif dan gembira. Anda gembira, kamipun bahagia.

Noura Girdle Slimming - Testimoni 1
Noura Girdle Slimming - Testimoni 3
Noura Girdle Slimming - Testimoni 5
Noura Girdle Slimming - Testimoni 7
Noura Girdle Slimming - Testimoni 2
Noura Girdle Slimming - Testimoni 4
Noura Girdle Slimming - Testimoni 6
Noura Girdle Slimming - Testimoni 8

Ini Antara Rakan Celebriti Yang Memakai Noura Girdle

Artis pun tak lari dari masalah lemak berlebihan, tetapi mereka gembira dan tampak lebih yakin bila menyarung Noura Girdle Slimming

Leez Rosli
Lufya
Noura Girdle - Noorkhiriah
Noorkhiriah
Aliza (Enot)
Noura Girdle - Vicha
Vicha

Jika anda order sekarang , kami berikan Special Freegift secara PERCUMA!

Siapa cepat dia dapat ya. Dapatkan Harga promosi serta diskaun sehingga 50% dan hadiah yang menarik ini bernilai sehingga RM30!!…Tawaran terhad sementara stok masih ada…..WOW!!! 😍😍

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda ORDER SEKARANG.

Noura Girdle Slimming - Free Shipping
Free Postage Seluruh Malaysia
Nilai Asal RM10-RM20

Diskaun Sehingga 50%
Nilai Asal RM100 Sehelai

Noura Girdle Slimming - Freegift
Beg Kosmetik Percuma Untuk
Pembelian 2 Helai Ke Atas

Nilai Asal RM10

Jaminan Noura Girdle Malaysia

Kami menjamin kualiti Noura Girdle Slimming 110% selesa dipakai walaupun lama, tidak bergulung, mengembalikan bentuk badan & banyak lagi kebaikan, oleh itu jaminan wang akan **dikembalikan 100% tanpa banyak soal…
Noura Girdle Slimming - Guaranty

Rebutlah Peluang Membeli Dengan Harga Promo Hari Ini

Anda ada tiga pilihan menarik untuk dipilih, grab sekarang sementara harga PROMO!

Set Charm
(Jimat 30%)

RM100

RM70

SEHELAI

  • Free Postage
  • Tiada Free Gift

Paling Laris!

Set Elegance
(Jimat 45%)

RM300

RM165

3 HELAI
Purata Sehelai
(RM55)

  • Free Postage
  • Free Gift
  • Boleh Mix Warna & Saiz

Set Lovely
(Jimat 40%)

RM200

RM120

2 HELAI
Purata Sehelai
(RM60)

  • Free Postage
  • Free Gift
  • Boleh Mix Warna & Saiz

Order & Tebus Harga Promosi Sekarang

Beli hari ini, dan terima barang anda dalam 3 hari bekerja!

Saya Nak Order Noura Girdle Sekarang!

Soalan-soalan Lazim (FAQ)

Biasanya proses penghantaran mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

Postage kami dibuat setiap hari kecuali Sabtu Ahad & cuti umum, menggunakan servis kurier Poslaju & DHL

Ya, boleh. Sila email kepada kami atau hubungi nombor talian khidmat pelanggan kami seperti yang tertera di resit pembelian untuk proses penukaran saiz.

Penukaran saiz hanya boleh dibuat sekali sahaja dalam masa 3 hari selepas penerimaan barang. Pelanggan perlu memulangkan dahulu produk kepada kami (kos pos ditanggung oleh pelanggan) beserta dengan packaging asal.

Kami akan pos penggantian saiz kepada pelanggan setelah menerima pemulangan produk terdahulu dengan keadaan baik tanpa sebarang kerosakan atau kotoran. Caj penghantaran semula RM10 dikenakan kepada pelanggan untuk urusan penukaran saiz

Untuk pengetahuan Sis, tetulang Noura Girdle Slimming ni diperbuat daripada Stainless Steel yang berkualiti yang memang sangat kuat. Tapi, Sis Langan basuh girdle ni dalam mesin ye.. Sebab putaran mesin basuh tu berpotensi untuk rosakkan tetulang tu.. Kalau untuk penggunaan harian di badan, memang takde masalah untuk tulang tu tahan lama..

 

Customer kami pun ramai yang grab 3 helai masa promo ni. So, sempat nak basuh dan keringkan.

Copyright © 2020 Noura Girdle. All Rights Reserved.

Ami Prodigy Enterprise (Registered Business with SSM: 002575600-A)
7B, Jalan Perkedaian 2T, Perkedain Pasir Akar,
22010 Jerteh, Terengganu.
Tel : +6 019 441 5449
Email :

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. .

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

0
Your Cart